Om oss

Hej!


Mitt namn är Teresia Varga FridhJag är legitimerad psykolog med Steg 1 utbildning i kognitiv beteende terapi. Jag har dessutom utbildning i EMDR och i ICDP (International Childrens Developemental Program) och är också utbildad i neuropsykologisk utredning.


Jag arbetar framför allt med individuella behandlingar, vanligen med fokus på måendet. ADHD och autism samt andra neuropsykolgiska funktionsområden tillhör mitt specialområde. Där arbetar jag både med behandling samt handledning/ coaching till föräldrar och anhöriga.Utöver detta är jag också diplomerad Mindfulnessinstruktör- Medlem i Psykologförbundet & Psykologföretagarna - Ackrediterad vårdgivare för Region Skåne.Hej!

Mitt namn är Lillebror FridhJag är legitimerad sjuksköterska med psykiatri som specialitet, socionom med inriktining mot familjebehandling och har Steg 1 utbildning i kognitiv beteende terapi.


Jag arbetar framför allt med individuella behandlingar, vanligen med fokus på måendet. ADHD och ångestproblematik samt depressioner tillhör mina specialområde.


Även jag är diplomerad Mindfulness instruktör och erbjuder detta både individuellt och i grupp.

Ackrediterad vårdgivare för Region Skåne KBT-kort.

AssistanceTeamet i Nyhamnsläge KB


 

Postadress: Järnvägsgatan 6, 263 38 Höganäs eller Föreningsgatan 25 A, 254 38 Helsingborg

 

Org. Nr.: 969664-6901, Bankgiro 635-6786

© Copyright. All Rights Reserved.

Telefonnummer: Teresia 0763 - 97 91 62

                        Lillebror 0725 - 18 35 33

e-post: teresia.varga.fridh@assistanceteamet.se

 

e-post: lillebror.fridh@assistanceteamet.se